Nagykörű, tisza-part strand
2018. szeptember 15.


Mennyei ízek, ropogó tűz és persze a legzamatosabb Bulyáki gyümölcspárlatok. Ez várta azon vendégeinket, akik 2018. szeptember 15-én ellátogattak Magyarország cseresznyés kertjébe, Nagykörűbe.

A vendégek már a bejáratnál élvezhették a fesztivál hangulatot, hiszen a belépő mellé a gyerekeknek ajándék szörpöt, míg a felnőtteknek bónusz pálinkát kínáltunk.

A rendezvény nyitásaként a nagykörűi néptánccsoportot csodálhattuk meg.
Délelőtt a Csörömpölők együttes vidám előadását tekinthették meg a látogatók, majd a “Mézga és barátai” interaktív zenés műsorban vehettek részt a gyerekek és felnőttek egyaránt.

Ebédidőben sor került a bogrács party fenséges ételeinek kóstolására és eredményhirdetésére.

A tehetségnek és az ízeknek sem szabtunk határt, hiszen pálinka versenyt írtunk ki, melyen számos nedű jeleskedhetett a maga kiválóságával. Nyereményjátékainknak köszönhetően pedig megannyi értékes tombola utalvány talált gazdára.

Délután az ír kocsmák pergő ritmusai zendültek fel megalapozva az esti koncert hangulatát.

“Mi egy vérből valók vagyunk” csendült fel a népszerű mondat az Ismerős arcok zenekar előadásában.

A fesztivált Dj Balázs fergeteges retró bulija zárta.

Köszönjük, hogy ekkora létszámmal érdeklődtetek a II. Bulyáki Cseresznyepálinka Fesztivál és Bogrács Party iránt! Bízunk benne, hogy mindenki megtalálta a számára legízletesebb Bulyáki pálinkát és kellemes hangulatban töltötte el ezt a kora őszi szombatot!